Lētāka pieteikšanās (2)
Paldies visiem par atbalstu un uzmundrinošajiem komentāriem!
Mums ir prieks, ka izdevās stabili noturēties visos posmos, pat ja ne vienmēr uzkāpām uz 1. pakāpiena. Bauskā likās - veiksme, Dobelē - sagadīšanās, Cēsīs noticējām saviem spēkiem, un tad jau palika gan grūti, gan arī interesanti, jo slogs (101. nr.), ko paši sev uzlikām, bija gana liels! Pēdējais posms man personīgi bija visgrūtākais un tur visu smagsvaru paņēma abi puiši, par ko paldies viņiem!
Un paldies arī organizatoriem, īpaši Jānim un Kārlim par lielisku vasaru!
Tiekamies nākamgad!
Paldies orgiem un konkurentiem par labo sezonu!!!
Intereses pēc paskatījos cik labi šogad ir gājis Vijai, bet pie tautas klasē nevienu Viju neatradu... :)
Neredzu nakā nosodāma, ka ir spēcīgas komandas, kas negrib startēt garajā (Sporta) distancē. Katram ir tiesības izvēlēties, cik garu piedzīvojumu baudīt!
vot tas ir riktīgi pa latvisko - nu nevaram mēs par citu laimi priecāties.
Vija - viens spilgts piemērs
by the way xraxe ir piedzīvojumu sacensības, kur ar vienu fizisko sagatavotību ir krietni par maz.
DDB ir laba komanda, kas ar KOMANDAS kopdarbu ir parādījusi stabilu rezultātu sezonā
Vai uz nākamās sezonas uzvarētājiem Vija arī būs dusmīga? :) Un tā katru gadu?:)
Īstenībā ir aizdomas, ka tēls "Vija" ir provokācija :))
Apsveicu TAUTAS klases uzvarētājus un godalgoto vietu komandas. Inetersanta sezona, labs sniegums!
Nedomāju, ka mans temats izraisīs tik lielu rezonansi un godalgotās TAUTAS komandas tik šausmīgi bieži mani pieminēs no goda pjedestāla Latrozē. Laikam tomēr actiņās iekoda mans tiešums...
Lai Jums veicas nākamgad! Uzvarētājiem sporta klases biļete jau sarūpēta! :)
un uzvarētāji Sporta klasē drīkst piedalīties tikai RAIDā? :)
trenējies un vinnē taču tos DDB!
Visas komandas, kas startē labāk nekā Vijas komanda, marš uz sporta klasi :)
nepaliec rupjšs Mārtin.
Skatos pašiem cemme un acīs cērtas, ka lieliem sporta onkuļiem aizrādīja par dalību tautā/
Nepatīk būt pa vidu un aizmugurē sportā? Nu tad jāsēž mājās/
vai arī jāapdzen tauta! tas ir vienkārši.
tā pat kā es, uzskata ļoti daudzi tikai to nepauž. tapec sporta džeki nedomājiet, ka kāds baigi apbrīno Jūsu veikumu. Drīzāk vairums nesaprot šo dižošanos.
Sveika Vija! Pienāc pie mūsu komandas pirms vai labāk pēc finiša un mēs labprāt parunāsim par šo tematu. Piemēram, man nebija ne jausmas pēc pirmā posma, ka izdosies kāpt uz pjedestāla arī nākamajos posmos. Es pat nezinu kas tas ir – komanda, veiksme jeb tiešām mēs esam spēcīgi. Svarīgākais tomēr liekas pieredze šāda veida sacensībās un skaidra domāšana. Jā, Ulrika ir mūsu komandas līdere un savācēja, viņa daudz trenējas un beidzot ir saņēmusi atalgojumu par savu ieguldīto laiku un darbu. Par sevi varu teikt - neesmu trenējies pēdējos gadus, agrāk skriešana bija prieks, tagad - mokas. Knapi velkos abiem komandas biedriem līdzi kāju posmos. Paldies viņiem, ka mani "velk". Es goda vārds nesaprotu, kā mums ir izdevies visos līdzšinējos posmos tikt trijniekā, zinot kā es "trenējos". Man tiešām jau Tautas klasē ir lielas grūtības, uz sporta netaisos pretendēt. Būtu interesani uzzināt kā trenējas citas komandas. Jebkurā gadījumā - izbaudam sacensību garu, satiekam sev līdzīgus un priecājamies!
Es trenējos ļoti regulāri, apmēram, katru otro trešo nedēļu piedalos piedzīvojumu sačos, totāli izpumpējos, tad divas trīs nedēļas cītīgi atgūstu spēkus, gaidot nākošos sačus. Un kamēr pieturēšos pie šāda treniņu režīma, mani ari diez vai kāds uz sporta klasi aizvilks. Bet principā mūsu komandai arī bija plāns, ja uzvaram kopvērtējumu tautas klasē, tad nākošā sezonā ejam uz sporta klasi, bet pateicoties konkurentiem, tas nākošsezon nebūs jādara.
Tiekamies Siguldā!
Gribētos redzēt, vai kāds no Jums, kurš te pauž neapmierinātību par DDB sasniegumiem, pats pārietu uz Sportu, ja redzētu, ka ir iespēja pacīnīties par pirmo vietu Tautā. Ja reiz sezona uzsākta šajā klasē, tad loģiski un saprotami, ka tur tiks arī pabeigta.