Forums » Nākamā gada kalendārs.

• Es ar gribētu izteikt sāpi/satraukumu. Īsti nesaprotu, kādēļ 2. posms sakrīt ar Viļņas Challenge.
    Laikam ka vienīgās sacensības Lietuvā.
    Neskatoties uz šaušalīgo organizatorisko pusi, tāpat kaut kas tajā visā ir tāds, kas liek vēlēties atgriezties.

Labāk būtu turpinājuši BARC ideju un saskaņojuši kaut kā laikus.

• Diemžēl, dažādu apstākļu dēļ, šis datums ir tāds kāds ir. 2.jūnijs sakrīt arī Xdream un xRace - un varam pačukstēt, ka tas būs kas jauns un interesants. BARC visdrīzāk būs arī šogad un arī nākošgad.
    Sastādot nākošā gada datumus, mēs tiešām esam centušies ņemt vērā maksimāli daudz puses un sacensības, bet, diemžēl, ne vienmēr mēs saņemam nepieciešamās atbildes un sarunas iespējas, lai vienotos. Aicinu Jūs lūgt arī otras puses veikt plānošanu laicīgi un saskaņot tos savā starpā.

• Mīļie jaunieši, lai kādus datumus saliktu, vienmēr kādam tajā datumā būs iespēja apmeklēt arī kaut ko citu, tāpēc kļūstiet pieauguši un saprotiet, ka uz visu tāpat nevar paspēt, ir jāsāk izvēlēties prioritātes!
    Gan jau xRace, plānojot kalendāru, ļoti cenšas, lai pēc iespējas tas nepārklātos ar kaut ko līdzīgu, tomēr gadā ir tik nedēļas nogaļu cik ir!

• Vēl vēlme būtu, lai xRace 1. kārta atkal "nepārklātos" ar ikgadējo OK Ziemeļkurzeme rīkoto rogainingu! Galu galā nav to rogaininga pasākumu Latvijā nemaz tik daudz...
    Varbūt ir iespējams jau savlaicīgi sazināties ar OK Ziemeļkurzeme pārstāvjiem un saskaņot datumus, citādi šie pasākumi ir "pārklājušies" nu jau 2 gadus pēc kārtas.

Marekam - paspēt var visu, ja labi grib. Ar lielu steigu un rogaininga starta nokavējumu par stundu tas arī šogad tika darīts. Taču šādā steigā nevar pilnvērtīgi izbaudīt ne vienu ne otru maču, nemaz jau nerunājot par "izpildījuma kvalitāti".

• Man arī tā pati sāpe, kas L. Būtu liels lūgums iespēju robežās saskaņoties ar OK Ziemeļkurzeme rīkoto rogainingu....

• Man jau īsti nepatīk, ka Xrace ir dienu pirms Tartu MTB maratona, šogad jau noziedoju Tartu maratonu, jo Xrace interesantāks, bet Tartu maratons paliek Tartu maratons, kas reizi nobraucis, tam katru gadu gribas braukt. Varbūt pēdējo datumu var pārskatīt, jo Xrace piedalās daudzi MTB braucēji, kuri arī gribētu brauikt Tartu gonku.

• Velo - kalendārs pašlaik ir provizorisks un tiek skaņots ar citu lielu pasākumu datumiem. Ļoti iespējams, ka noslēguma posma datums var tikt mainīts.

• Kas vainas paņemt 2 pasākumus pēc kārtas? Es pēc Siguldas xrace braucu uz Valmieru noskriet pusmaratonu, zinu citus, kas darīja tāpat :) personīgo rekordu uzstādīt vai arī ļoti labi noskriet nebija mērķis, tā kā sanāca smuki izbaudīt pasākumu un rezultāts arī nebija nemaz tik slikts :)

• Vai tad Tartu maratons nebūs 16.09.2012.? Tādas vismaz ziņas no velobraucējiem - tad jau nekas nepārklājas.

• Šur un tur parādās ziņa, ka Xrace ir paziņojis nākamā gada datumus. Tikai es nespēju tos nekur ieraudzīt. Palīdzēsiet?

• Šajā rakstā:

http://xrace.lv/lv/jaunumi/piedzivojumu-sacensibas-triatel-xrace-2011-uzvar-ethicsportlv/

"
    Šodien dodam starta signālu sagatavošanās darbiem 2012. gada sezonai, kura norisināsies 28. aprīlī, 2.jūnijā, 7. Jūlijā, 18. augustā Rīgas svētku ietvaros un noslēguma posms 22.septembrī.
    "

Pievienot komentāru

miry