Lētāka pieteikšanās (2)
Sigulda un Līgante īstenībā ir ļoti OK, nu nevar tur visas gravas izskriet ne 12, ne 24 h ne arī 48 h. Tur droši var taisīt kaut 3 posmus pēc kārtas. Un labāka apvidus Latvijā īstenībā nemaz nava.
Te variet saņemt lielu daļu atbilžu uz Jūsu jautājumiem - http://xrace.lv/lv/jaunumi/xrace-2012-aptaujas-rezultati-jaunumi-registracija/
Cau!
Izskatas ka nakts posms bus Valka/Valga, jo Igaunu xdream uz to jau ir ielicis atsauci, ka bus kopa ar xrace :) bet tad interesanti kaa bus Rigas svetki ka dienas posms - mazliet divaini.
Par Siguldas posmu isti sajusma gan neesmu, ari piekritu, ka vareja izveleties taa, lai iznemot Rigu neatkartojas, domaju, ka pilsetas Latvija un vietas ir vel daudz neapgutas - ta pati Liepaja
Ceru, ka kaut kas pamainisies :)
nepatik Valka, liels gabals braucams.
sigulda jau bija
parejas vietas ir ok
Man ari nekada sajusma nav par izveletajam vietam. Ja Jurmala un Valka ir baigi ok, tad posms Sigulda ir pilnigi garam, ne tadel, ka varetu but karsts, bet tadel, ka tikko pa tam gravam jau visi bradaja. Riga, ok skaidrs, ka vajag, lai gan baiga sajusma nav. Ligatne ari tikko caurskraidita krustu skersu Lidzsvara piedzivojumos. Ceriba gan ir, ka kaut ko vel pamainisiet, bet nu, ka jau te citi saka, kur bus tur mocisimies.
Sakam gatatavoties :)
Droši varu apgalvot, ka pēdējos trijos posmos šādā "lokalizācijā" nepiedalīšos.
Piedzīvojumu sacensību vilinājums ir nezināmajā, nevis jaunas takas izvēlē ejot uz tuvējo veikalu.
ĻĻĻĻoti iesaku pārskatīt vietas. Uztaisam Tour de Latvia - pa posmam katrā kulturvēsturiskajā novadā?
Piekrītu par Latgali, Kurzemi, Zemgali, Vidzemi un Rīgu.
Tas būtu viss ideālākais.
Bet šī gada kalendārs arī ir OK.
Vienīgais, kas nepatīk šī gada kalendārā ir Sigulda lielajā svelmē.
Nu es gan neteiktu, ka vietas ir baigi OK. Rīgu es saprotu - tradīcija, Valka un Jūrmala arī OK, nav tur diži skriets, tātad kaut kas jauns, bet Līgatne un kur nu vēl Sigulda - pilnīgs orgu izdomas trūkums. Vai tad uz Rietumiem no Rīgas mums Latvijā interesantu vietu trūkst, tālāk par Dobeli un Tukumu jau vēl neesat bijuši. Tas pats arī par Latgali vai Sēliju. Bet ko nu tur, kā ir, tā arī skriesim.
Jā, man arī šķiet, ka Sigulda ir mazliet sevi "atstrādājusi" - patiesi būtu priecīga ieraudzīt tai vietā Liepāju, Ventspili vai citu tālāku Kurzemes pilsētu.
Taču domāju, ka vietu izvēles pamatā ir nesenās dalībnieku aptaujas rezultāti...
P.S. Joprojām gaidām solīto apkopoto info no šīs aptaujas!
Hmm, Līgatne un Sigulda diezgan tuvu viena otrai. Cerams, ka šie posmi orgiem sanāks gana dažādi, lai būtu interesanti.
Jūrmala! Super! Beidzot! Žēl tikai, ka vēl būs par agru peldēšanas posmam... Savukārt jūlija karstumā Siguldas kalnos... so so. Tad īsti vietā būtu garāks (vai vairāki īsāki) peldposmi, bet kur Siguldā? Diez vai Gaujā...
Manuprāt, šīs vietas būtu ļoti ok savstaroēji samainīt...
Nakts kārtu vajadzētu atkal Rīgā, pa svētkiem. Būtu super tradīcija. Pilsētā un vēl svētkos naktij ir īpaša aura. Pa mežiem naktī dzīvoties gana sanāk citos, garajos mačos.
Uz tikšanos pavasarī!
Vai tiek plānots arī kāds nakts posms?
Man patīk nākamā gada vietu kalendars. Vai tas jau ir tākā apstiprināts?